Tafels in uw interieur - RHB Living
Logo | RHB Home & Living

Tafels

De eethoek is een plek waar je mooie momenten viert. De eettafel is hierin een belangrijk onderdeel. Dit is dé plek om samen te komen met elkaar. Bij RHB Home & Living dragen we graag bij aan dit speciale plekje in huis. Wij vertalen ons gevoel en expertise in combinatie met jouw wensen naar een plek waar jij graag komt. In onze werkplaats maken wij de tafels op maat volledig afgesteld op jouw wensen. Jullie dromen ervan, wij maken het!

Wat is er mogelijk?

Zoals we al eerder zeiden is bij RHB Home & Living alles mogelijk. We snappen dat je graag inspiratie op doet en daar helpen we je graag bij. Het kiezen van een tafel doe je namelijk niet zomaar. Bij RHB Home & Living hebben we het kiezen van een tafel onderverdeeld in enkele stappen:

Stap 1: Kies de vorm van je tafel (ovaal, rond, rechthoekig, etc)
Stap 2: Bepaal de afmeting van jouw tafel
Stap 3: Kies het onderstel

Heb jij een afwijkende vorm of een specifieke afmeting? Ook daar draaien wij onze handen niet voor om. We helpen je in onze showroom graag verder om jouw gewenste tafel vorm te geven. Bekijk onze projecten pagina voor afbeeldingen van onze maatwerk tafels.

Breed scala aan meubelen

Bij ons is iedereen welkom. Of je nu startend bent en zoekt naar je eerste bankstel of gaat voor een nieuwe inrichting, bij RHB Home & Living vind je wat je zoekt. Kom gezellig langs in onze woonwinkel te Venlo. Samen met onze werkplaats hebben wij een pand van maar liefst 450 m2. Kom langs en laat je inspireren, adviseren en kies een meubel dat goed bij je past.