Algemene voorwaarden - RHB Living

Algemene voorwaarden

Levertijd van RHB Living
De levertijd is maximaal 3 weken na ontvangst van betaling. Wij nemen vroegtijdig contact met u op wanneer wij gaan bezorgen.

Bezorgen door RHB Living
Prijzen in nader overleg. Onze chauffeur bezorgt in principe tot de eerste deur begane grond. In overleg kan de chauffeur u meehelpen met het op de plaats brengen van het meubelstuk, daarbij merken wij echter wel op dat schade, opgelopen tijdens het plaatsen, niet voor onze rekening komt.

Garantie van RHB Living
Op de gehele collectie geldt een garantie van 1 jaar. Indien u onverhoopt binnen de garantieperiode aanspraak moet maken op de garantievoorwaarden, kunt u ons hierover informeren via het contactformulier. U dient u uw aankoopbewijs te overleggen. Na productcontrole zal worden overgegaan tot reparatie of vervanging. De retourkosten vallen in het eerste jaar na aankoop volledig onder de garantie. Schade als gevolg van onredelijk gebruik of gebruik voor commerciële doeleinden vallen niet onder de garantie.

Materialen en onderhoud van onze steigerhouten meubels
Al onze meubelen worden gemaakt van gebruikte/(nieuwe) steigerplanken. Gebruikte planken komen rechtstreeks van de bouw. Alle meubelen kunnen onbehandeld buiten blijven staan (geldt alleen voor gebruikt steigerhout), met uitzondering van een kast met deuren. Wilt u de meubelen toch behandelen dan kan dat met steigerhoutbeits. Deze beits geeft de meubelen een white wash uitstraling en zorgt ervoor dat vloeistoffen het hout niet binnendringen. De levensduur van het meubel wordt hierdoor ook verlengt. De beits kunt u ook bij ons bestellen , bel even of gebruik het contactformulier.