Maatwerk meubels bij RHB Living in Venlo
Logo | RHB Home & Living

Maatwerk

Bij RHB Home & Living kun je niet alleen terecht voor onze collectie meubelen maar ook voor maatwerk. Wees zo creatief mogelijk in jouw ideeën en wij voeren het uit. Al onze maatwerk meubelen worden in onze eigen werkplaats gemaakt. De vraag is niet wat wij kunnen, de vraag is wat wil jij?

Maatwerk tafels

Ben je op zoek naar een vierkante, ronde of ovale tafel? In onze eigen werkplaats kunnen wij alles realiseren. Kies de vorm van jouw tafel, de afmeting en tot slot een passend onderstel om jouw tafel af te maken. Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Maatwerk kasten

Heb jij een kamer met een lastige vorm of een hoek in jouw woning die je niet gebruikt? Maak hier goed gebruik van door een maatwerk kast neer te zetten! Ze benut je de ruimte optimaal en voorzie jij je woning weer van extra opbergruimte. Wij denken graag mee in de mogelijkheden tijdens een bezoek in onze showroom.

Outdoor maatwerk

Is jouw tuin er klaar voor om nieuw leven ingeblazen te worden? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Van een maatwerk loungebank, barset of een op maat gemaakte buitenkeuken: RHB Home & Living draaien wij nergens onze handen voor om.

Maatwerk voor de zakelijke branche

Ook hebben wij veel ervaring met maatwerk meubelen voor bedrijfspanden. Zo hebben wij ooit een tafel gemaakt in de vorm van een propellor voor een bedrijf in de vliegbranche, verschillende restaurant terrassen ingericht en tot slot de foodhallen voorzien van een inrichting. Niks is ons te gek. Bekijk onze projecten pagina voor afbeeldingen van onze projecten.

Breed scala aan meubelen

Bij ons is iedereen welkom. Of je nu startend bent en zoekt naar je eerste bankstel of gaat voor een nieuwe inrichting, bij RHB Home & Living vind je wat je zoekt. Kom gezellig langs in onze woonwinkel te Venlo. Samen met onze werkplaats hebben wij een pand van maar liefst 450 m2. Kom langs en laat je inspireren, adviseren en kies een meubel dat goed bij je past.