Interieuradvies bij RHB Living - Alles onder één dak
Logo | RHB Home & Living

Interieuradvies

Interieuradvies

Over smaak valt niet te twisten, maar de vraag is wel hoe je dit op een stijlvolle manier doorvoert in het interieur van jouw huis. Daarom bieden we bij RHB Home & Living interieuradvies op maat aan. Wij vinden het belangrijk dat we een plek creëren waar jij je thuisvoelt. Door het werken vanuit gevoel en onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij jouw wensen doorvertalen naar een droomplek.

Bij RHB Home & Living kun je kiezen uit drie pakketten:

Kleuradvies en Styling

Kleuradvies
De juiste kleur kiezen voor je kamer, slaapkamer of kantoor is immers geen gemakkelijke keuze. Kleuren geven een kamer persoonlijkheid en eigenheid. Zo kunnen kleuren de ruimtes verkleinen of er juist voor zorgen dat het net even wat groter lijkt. Door het zien van de locatie kunnen wij dit het beste doorvertalen.

Styling
Tijdens dit bezoek zullen wij niet alleen kijken naar de meubels die goed in de ruimte passen, maar we kijken hierbij ook naar de gehele aankleding. Bijvoorbeeld welke vloer of gordijnen mooi zullen aansluiten bij het geheel. Wij werken hiervoor samen met lokale partijen.

Pakket Basis - Kom langs in de winkel

Wij helpen je graag op weg met een (gratis) interieuradvies. Bij een bezoek in onze gezellige woonwinkel word je geadviseerd door onze ervaren styliste en eigenaresse Bregitte. Wij denken mee met materiaal- en kleurgebruik om van jouw woon- of werkruimte een geheel te maken. Heb je hier interesse in? Maak dan een afspraak via 0031 (0)77 390 35 42.

Pakket Compleet - Hoe gaan we te werk?

In dit geval werken wij op locatie. Door het bezoeken van jouw woon- of werkruimte kunnen wij ons goed inleven in de sfeer en het gevoel van de ruimte. Na het bezoek op locatie zal Bregitte de ideeën die zijn opgedaan doorvertalen in een moodboard. Bij RHB Home & Living werken wij niet met 3D tekeningen omdat wij het gevoel wat een ruimte met zich meebrengt, de ideeën die we gezamenlijk opdoen en het advies beter kunnen doorvertalen aan de hand van een moodboard. Het moodboard zal onder andere bestaan uit een kleuradvies en styling.

Pakket op maat - Liever geen geheel styling advies?

Bregitte kan na een bezoek op locatie ook advies geven op het gebied van meubels. Zo weet je zeker dat de meubels goed in de ruimte en bij jou passen. Op deze manier kunnen we ook goed kijken of er eventueel behoefte is aan maatwerk meubels. Dit is Bregitte haar passie en ze kan niet wachten om van jouw woon- of werkruimte de ruimte te maken waarvan je niet wist dat het zo mooi kon. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Wij zijn telefonisch te bereiken via 0031 (0)77 390 35 42. Hopelijk tot snel!