Over ons - RHB Living - Alles onder één dak

Over ons

In 2006 is RHB Home & Living begonnen met het uitvoeren van hun passie: het maken van meubelen. Vandaag de dag is RHB Home & Living uitgegroeid tot een waar begrip in niet alleen Nederland maar ook in onze buurlanden België en Duitsland.

Maak kennis met RHB Living

Over Ons

Bregitte

Eigenaresse

Bregitte is de drijfveer van het bedrijf. Ze zorgt dat het bedrijf zich blijft ontwikkelen en goed aangestuurd wordt waar nodig. Deze creatieve duizendpoot houdt zich veel bezig met alle interieurtrends en adviezen.

Over Ons

Harold

Eigenaar

Harold is verantwoordelijk over inkoop van de materialen én daarnaast overal te vinden waar nodig is; in de showroom, de werkplaats of het leveren van uw meubels bij uw thuis!

Over Ons

Stannie

Creative projectcoördinator

Stannie is voornamelijk te vinden in de showroom, waar ze jou helpt bij de keuzes voor nieuwe meubels en het inrichten van de ruimtes. Daarnaast is ze altijd druk bezig met alle marketing-uitingen op o.a onze socials en website. Ookwel de rechterhand van Bregitte!

Over Ons

Tonny

Meubelmaker

Tonny is een aantal jaren geleden blijven plakken vanuit zijn stage. Intussen heeft hij zich opgewerkt tot volwaardig meubelmaker en is hij verantwoordelijk over de werkplaats. Je zal hem gaan ontmoeten wanneer uw maatwerk meubel bij u thuis geleverd wordt!

Over Ons

Damian

Meubelmaker

Wederom is ook Damian nog niet zolang geleden blijven plakken vanuit zijn stage. Een jong talent met ambitie, die te vinden is in de werkplaats en betrokken is bij leveringen aan huis.