Over ons - RHB Living - Alles onder één dak
Logo | RHB Home & Living

Over ons

In 2006 is RHB Home & Living begonnen met het uitvoeren van hun passie: het maken van meubelen. Vandaag de dag is RHB Home & Living uitgegroeid tot een waar begrip in niet alleen Nederland maar ook in onze buurlanden België en Duitsland.

Over RHB Living

In 2006 is RHB Home & Living begonnen met het uitvoeren van hun passie: het maken van meubelen. Tijdens de start lag de focus vooral op het maken van steigerhouten meubelen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. De markt veranderde en wij veranderde mee. Waar we ooit begonnen als een shop-in-shop zijn we inmiddels uitgegroeid naar een 450 m2 werkplaats inclusief showroom in Venlo. Dagelijks wordt hier door een gepassioneerd team gewerkt aan meubelen van kwaliteit voor jou. Vandaag de dag is RHB Home & Living uitgegroeid tot een waar begrip in niet alleen Nederland maar ook in onze buurlanden België en Duitsland.

RHB Home & Living staat voor eerlijkheid, service en kwaliteit. Daarnaast wordt er altijd gewerkt vanuit gevoel om de klanten te voorzien van het beste advies. Naast het maken van (maatwerk) meubelen kunnen wij je voorzien van persoonlijk interieuradvies. We helpen je bij het uitkiezen van het juiste materiaal en kleurgebruik zodat we je woonhuis, winkelpand of bedrijfspand kunnen omtoveren tot een prachtige, gebruiksvriendelijke en gezellige ruimte. Samen met lokale partners bedenken we jouw interieur van A tot Z.

Wij hebben de productie in eigen beheer waardoor de prijzen scherp zijn en daarom voor iedereen toegankelijk. Jong en oud zijn welkom! Jij bedenkt het en wij brengen het tot leven. Op deze manier bedienen wij niet alleen de particuliere markt maar ook de zakelijke markt. Bij RHB Home & Living staan we voor je klaar tot in de woning. Ervaar het zelf en kom langs in onze gezellige showroom.